Catei de rasa de vanzare | Catei de paza | Catei de companie | Catei de vanatoare | CateiDeVanzare.eu

NOU! - Livram si in BUCURESTI - Comenzi la: 0732-297.407

Pentru alte locatii din tara Comenzi la: 0729-721.074

catei de companiecatei de vanatoarecatei de paza

Rase de catei | Catei de paza | Ciobanesc de Berna
A+ R A-

Ciobanesc de Berna

Catei de vanzare rasa Ciobanesc de Berna!

catel ciobanesc de bernaCiobanesc de Berna
Culori disponibile: negru-maro-alb
Pret: 270 €
Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul oraselor se percepe o taxa de transport.

Descriere Rasa:
Ciobanescul de Berna, numit in germana elvetiana Sennenhund Berner , este o rasa mare de caine , unul dintre cele patru rase de Sennenhund - tip caini din Alpii Elvetieni . Numele Sennenhund este derivat din germana "Senne" (pasuni alpine) si "Hund" (caine), astfel cum au insotit iar pastorii alpin. Berner (sau Bernese in limba engleza) se refera la zona din rasa lui de origine, in Cantonul Berna , in Elvetia . Acest caine de Munte a fost la origine caini agricoli, Sennenhunds mare in trecut au fost, de asemenea, folosite ca animale de povara, tragand carute. Rasa a fost oficial infiintat in 1907. Ca si alte Sennenhunds, Ciobanescul de Berna este o rasa grea, un caine mare tricoloror, distins prin blana sa, negru cu piept alb sau colorat si marcaje ruginii deasupra ochilor, parti ale gurii, sau pe picioare , si o cantitate mica in jurul pieptului alb.

Categorie: catel de paza
Talie: mare
Greutate: 32-60 kg
Inaltime: 58-70 cm
Durata medie de viata: 8-10 ani

Putem livra catei rasa Ciobanesc de Berna oriunde in Romania. Cateii din rasa Ciobanesc de Berna pe care ii comercializam au varsta de aproximativ 6-8 saptamani. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.