Catei de rasa de vanzare | Catei de paza | Catei de companie | Catei de vanatoare | CateiDeVanzare.eu

NOU! - Livram si in BUCURESTI - Comenzi la: 0732-297.407

Pentru alte locatii din tara Comenzi la: 0729-721.074

catei de companiecatei de vanatoarecatei de paza

Rase de catei | Catei de paza | Cane Corso
A+ R A-

Cane Corso

Catei de vanzare rasa Cane Corso!

catel cane corsoCane Corso
Culori disponibile:
Pret: 280 €
Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul oraselor se percepe o taxa de transport.

Descriere Rasa:
Cane Corso e un caine de dimensiuni mari si mijlocii, cu o constructie puternica, eleganta, cu muchi puternici si lungi, distins, isi exprima puterea, agilitatea si rezistenta. Botul acestor caini e foarte larg si adanc. Latimea botului trebuie sa fie aproape egala cu lungimea a, care ajunge 3.4/10 din lungimea totala a capului. Adancimea sa e mai mult de 50% din lungimea botului. Podul nazal e destul de recliniu si e destul de plat. Gatul rasei Cane Corso e usor arcuit. Forma gatului e de sectiune ovala, puternic foarte musculos. Corpul este compact, puternic si musculos. Pielea e destul de groasa. Gatul e practic lipsit de salba. Capul nu trebuie sa aiba riduri. Pigmentul mucoaselor e negru. Pigmentul talpilor si a unghiilor trebuie sa fie inchis la culoare. Blana cainelui Cane Corco e formata din par scurt, nu neted, stralucitor, rigid, foarte dens, cu un strat de lumina care devine mai gros iarna. Culorile Cane Corsoului sunt diverse, negru, gri plumb, gri cafeniu, cafeniu cerb etc.
Cane Corso este un caine loial deasemenea si foarte inteligent, cu un teperament stabil, daca e nevoie el devine curajos si protector.

Categorie: catel de paza
Talie: mare
Greutate: 40-50 kg
Inaltime: 60-68 cm
Durata medie de viata: 10-11 ani

Putem livra catei rasa Cane Corso oriunde in Romania. Cateii din rasa Cane Corso pe care ii comercializam au varsta de aproximativ 6-8 saptamani. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.