Catei de rasa de vanzare | Catei de paza | Catei de companie | Catei de vanatoare | CateiDeVanzare.eu

NOU! - Livram si in BUCURESTI - Comenzi la: 0732-297.407

Pentru alte locatii din tara Comenzi la: 0729-721.074

catei de companiecatei de vanatoarecatei de paza

A+ R A-

Labrador

Catei de vanzare rasa Labrador!

catel labrador

Labrador
Culori disponibile: auriu
Pret: 180 €
Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul oraselor se percepe o taxa de transport.

Descriere Rasa:
Labradorul e un caine de familie foarte popular. Culorile blanii sunt auriu, ciocolatiu sau negru. Capul labradorului e larg, nasul e gros negru . Gatul este proportional, larg si puternic. Corpul este usor mai lung decat inalt. Blana scurta si usor de itretinut, rezistenta la apa. Ochii de dimensiuni medii sunt bine asezati. Culoarea ochilor trebuie sa fie un maro mai deschis . Urechile sunt de marime medie si atarna. Coada este groasa la baza si se ingusteaza spre varf. Picioarele sunt puternice si compacte.
Labradorul e un caine loial, iubitor, afectuos ceea ce il face un caine de familie ideal. Le place foarte mult joaca mai ales cu apa, indeosebi inotul. Labradorul e un caine usor de dresat si inteligent. Labradorul poate trai si intr-un apartament daca este scos la o plimbare zilnica si lunga . Intretinerea sa nu este costisitoare, un periaj regulat insa ii va face bine.

Categorie: catel de companie
Talie: mijlocie
Greutate: 25-34 kg
Inaltime: 53-61 cm
Durata medie de viata: 10-12 ani

Putem livra catei rasa Labrador oriunde in Romania. Cateii din rasa Labrador pe care ii comercializam au varsta de aproximativ 6-8 saptamani. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.