Catei de rasa de vanzare | Catei de paza | Catei de companie | Catei de vanatoare | CateiDeVanzare.eu

NOU! - Livram si in BUCURESTI - Comenzi la: 0732-297.407

Pentru alte locatii din tara Comenzi la: 0729-721.074

catei de companiecatei de vanatoarecatei de paza

Rase de catei | Catei de companie | Schnauzer Pitic
A+ R A-

Schnauzer Pitic

Catei de vanzare rasa Schnauzer Pitic !

schnauzer pitic

Schnauzer Pitic

Culori disponibile: negru si negru cu argintiu
Pret: 140 € pentru culoarea neagra

Pret: 180 € pentru culoarea negru cu argintiu

Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul oraselor se percepe o taxa de transport.


Descriere Rasa: 
Fireste, Schnauzerul pitic isi are originile in rasa Schnauzer, specie originara din Germania sfarsitului de secol 19. Primii "pitici" (mai ales cei cu blana alba) au aparut in Munich, la finalul secolului trecut. Printre localnici era foarte popular cainele din rasa Affenpinscher, cu care se aseamana Schnauzerul. Au fost creati cu scopul de a tine departe rozatoarele si pasarile de casele si gradinile oamenilor.

Cu toate acestea, nu se poate preciza cu exactitate cine a descoperit aceasta rasa. Se presupune ca primii caini Schnauzer pitic au fost rezultatul incrucisarii dintre Affenpinscher (sau Monkey Pinscher) si un Schnauzer standard. De asemenea, cainii din rasa Poodle au fost folositi pentru a da nastere celor ce azi ii iubim si ii indragim sub numele de Schnauzer Pitic.

Categorie: catel de companie
Talie: mica
Greutate: 5-7 kg
Inaltime: 30-35 cm 
Durata medie de viata: 14-16 ani

Putem livra catei rasa Schnauzer Pitic oriunde in Romania. Cateii din rasa Schnauzer Pitic pe care ii comercializam au varsta de aproximativ 6-8 saptamani. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.